Tags

Van Hanegem: ‘Ook Swift maakt kans tegen dit Feyenoord’

Willem van Hanegem vindt dat Feyenoord zaterdag tegen NAC Breda als een bescheiden hoofdklasser speelde. Dat schrijft De Kromme in zijn column in het AD.

De landskampioen ging tegen NAC voor het eerst in anderhalf jaar in eigen huis onderuit (0-2). Feyenoord kwam niet goed voor de dag en leed zodoende de derde nederlaag in vier duels. ‘En dan wijzen ze in Rotterdam weer allemaal naar Nelom, Basaçikoglu, Diks en Kramer. Ik geef meteen toe: die waren ook heel erg slecht. Maar wel net zo slecht als de rest van de ploeg’, concludeert Van Hanegem.

Het Feyenoord-icoon verwacht dat de Rotterdammers dinsdagavond in de Champions League ook tegen Napoli het onderspit delven en maakt zich zelfs zorgen voor de ontmoeting met de amateurs van Swift in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi op 25 oktober.

‘Stel nou dat hun trainer zaterdag een analyse van het spel van Feyenoord heeft gemaakt? Op basis van wat Feyenoord liet zien tegen NAC, zou Swift-trainer Bart Logchies toch eigenlijk best kunnen concluderen dat er iets mogelijk is?’, vraagt Van Hanegem zich af. ‘Natuurlijk, ik weet ook wel dat Feyenoord er straks niet uitvliegt tegen Swift. Maar toch, dit Feyenoord speelde zaterdag echt als een bescheiden hoofdklasser.’

Een schande voor wat betreft de spelerssalarissen!

http://www.msn.com/nl-nl/sport/voetbal/van-hanegem-ook-swift-maakt-kans-tegen-dit-feyenoord/ar-AAsqhMC?li=AA54yk&ocid=spartanntp