Tags

,

Een gebrek aan zichtbaarheid is wel het ergste wat je als politicus kan overkomen (Alexander Weissink, Nieuwsweek/fd, 26 november)

https://fd.nl/Print/krant/Pagina/Nieuwsweek/1177243/een-gebrek-aan-zichtbaarheid-is-wel-het-ergste-wat-je-als-politicus-kan-overkomen

Als buitenstaander van de GroenLinksintriges, maar als toeschouwer die genoot van de inbreng van Liesbeth als de enige Kamerlid, die de ambtelijke energiespecialisten van minister Kamp kon verslaan, is er geen grotere woede mogelijk over een fractie die na de donkere jaren van voorheen de fractie als geheel niet in takt kon laten – want de enige logische stap – en om dan maar een naam te noemen: Bram van Ojik terughaalt in plaats van Liesbeth op de lijst te houden. Wat een puinhoop wordt dit GL van Jesse, die de grootste blunder uit zijn carrière heeft gemaakt, want hij als enige is hiervoor verantwoordelijk. Bahhh… Noem mij dus nooit meer de naam van Klaver, want die jongensachtige branie is nu zelf doorgeslagen. Zo is dat en niet anders.

Advertisements