Tags

, ,

Een PVV voor moslims. Dat was toch niet de bedoeling? (Ibrahim Wijbenga, Opinie/NRCHandelsblad, 18 mei)

DENK beloofde de verruwing van het debat te bestrijden maar ontwikkelde zich tot een onderbuikpartij voor moslims die zich wentelen in slachtofferschap, meent Ibrahim Wijbenga.

http://www.nrc.nl/next/2016/05/18/een-pvv-voor-moslims-dat-was-toch-niet-de-bedoeli-1619269

Het feit dat ik DENK eerder heb opgeroepen om in het Nederlands te gaan denken[1], in plaats van Turks, bewijst op voorhand het gelijk van Ibrahim Wijbenga. Te vrezen valt dat dit duo volgens jaar na de verkiezingen terugkeren in de Kamer omdat zij de gehele Nederturkse bevolkingsdeel op sleeptouw zullen nemen en dus deze groep zullen gaan vertegenwoordigen. Het gevolg zal zijn dat de polarisatie tussen autochtonen en Nederturken zich sterker zal gaan ontwikkelen. Waarom? Omdat deze heren, ondanks hun langdurige verblijf in ons land, nog volledig Turks denken en zich nooit het Nederlandse denken eigen zullen maken; het staatsrecht beheersen zij niet. Daarom ontwikkelt DENK zich tot een onderbuikpartij en na PVV en VNL wordt dat teveel van het goede.

[1] https://aquariuspolitiek.wordpress.com/2016/04/27/commentaar-kuzu-op-facebook-bewijst-dat-dit-kamerlid-nog-steeds-teveel-turk-is-gebleven-in-plaats-van-nederlander-is-geworden-nrc-umarebru-vrijheidvanmeningsuiting-vrijheidvanbelediging/

Advertisements